Τα αποτελέσματα του προγράμματος δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA είναι εμφανή από την πρώτη κι’ όλας εβδομάδα χρήσης τόσο στην ποιότητα της υγεία σας όσο και στην αισθητή διαφορά του σώματός σας.

Δρα πολλαπλά στο βάρος

  • μειώνει το λίπος και συνεπώς την κυτταρίτιδα
  • μειώνει το σπλαχνικό λίπος
  • μειώνει τη χοληστερίνη
  • αντιοξειδωτική δράση -αλλαγή στην όψη του δέρματος

Η δράση της σοκολάτας είναι αντικαταθλιπτική, σκεφτείτε να χάνετε βάρος και να αισθάνεστε χαρούμενοι και υγιείς.
Απολαύστε τώρα υγεία,ευεξία και ομορφιά με το πιο σύγχρονο εργαλείο αδυνατίσματος το δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA for all…

[su_spacer size=”30″]

Η διαδικασία της δίαιτας είναι πάντα για κάποιον μια στρεσογόνος κατάσταση που πολλές φορές δεν καταστεί εφικτό την αποτελασματικότητα της.
Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA με τη δράση μέσω της σερετονίνης που βρίσκεται πλούσια στον καρπό cocoa ελέγχει όχι μόνο την πείνα αλλά έχει και αντικαταθλιπτική δράση, με αποτέλεσμα να κάνει την εφαρμογή της δίαιτας απόλαυση.
Η απώλεια βάρους σύμφωνα με τον Dr. Ιάκωβο Θεοδοσίου και τα χιλιάδες περιστατικά που έχουν εφαρμόσει τη δίαιτα σοκολάτας είναι διπλάσια από τα αποτελέσματα της κλασικής δίαιτας. Για παράδειγμα, με την εφαρμογή μιας κλασικής δίαιτας ο μέσος όρος απώλειας βάρους είναι 3-4 κιλά το μήνα, ενώ, με την εφαρμογή της δίαιτας σοκολάτας ο μέσος όρος απώλειας βάρους είναι 6-8 κιλά το μήνα.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η απώλεια βάρους σχετίζεται πάντα με το μεταβολισμό μας όταν ξεκινάμε τη δίαιτα και εδώ λέμε ότι λόγω του ότι το chocolate diet δρά στο μεταβολισμό μας , η απώλεια είναι διπλάσια.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κι’όλας εβδομάδα όχι μόνο στην ζυγαριά, στην όψη του δέρματος σας αλλά και στην εφαρμογή-διαφορά των ρούχων σας.Εμφανή είναι τα αποτελέσματα και στην αλλαγή της διάθεσή σας και στν υγεία σας. Η αποτελεσματικότητα της δεν έχει να κάνει μόνο με το σωματικό σας βάρος και την μείωση λίπους, αλλά θα παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές στον κομμάτι της υγείας σας, αφού δρά στην μείωση της χοληστερίνης, των τριγλυκερίδιων, μείωση αρτηριακής πίεσης και άλλα.

Add to cart