Το πρόγραμμα δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA είναι ένα απλουστευμένο και εύκολο πρόγραμμα για μείωση βάρους και λίπους με καθημερινή την απόλαυση της σοκολάτας.

Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, εργαζόμενους και μη. Δεν έχει ζύγισμα τροφών και δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαγειρέματα. Περιλαμβάνει 6 γεύματα ημερησίως με το κυρίως γεύμα το βράδυ λαμβάνοντας υπόψιν το τρόπο ζωής μας.

Είναι ιδανικό για σένα που θα το επιλέξεις γιατί είναι ανοιχτό στις διατροφικές επιλογές σου και δεν θα αισθανθείς πείνα αλλά το σημαντικότερο την έλλειψη του γλυκού.
Ξεκινήστε τώρα και δείτε μοναδικά και σταθερά αποτελέσματα στο σώμα σας.

[su_spacer size=”30″]
δίαιτα σοκολάτας
Για να αποδώσει και να εφαρμοστεί μια δίαιτα πρέπει να είναι απλή και να είναι εφαρμόσιμη στην καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου και στον τρόπο διαβίωσης του.

Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA είναι ένα σύγχρονο διαιτολογικό πλάνο βασισμένο στο τρόπο διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου.

Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες αφού η βάση δημιουργίας του είναι ο δείκτης μάζας σώματος ή BMI.

Είναι κατάλληλο τόσο για εργαζόμενους όσο και μη.
Τα γεύματα είναι μικρά, ενώ το κυρίως γεύμα είναι το βραδινό, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για εργαζόμενους που γυρίζουν στο σπίτι τους από το απόγευμα και μετά.
Είναι εύκολο στην χρήση, δεν έχει ζύγισμα τροφών, και δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μαγειρέματα. Περιλαμβάνει 6 γεύματα ημερησίως.

Είναι ανοικτό στις διατροφικές επιλογές, καταρρίπτοντας τον μύθο περί προσωπικής δίαιτας στα φαγητά.
Όλοι οι άνθρωποι τρώμε σχεδόν τα ίδια φαγητά πλην μερικών εξαιρέσεων, για παράδειγμα τρώμε μακαρόνια, πατάτες, κρέας, ψάρι κτλ.

Το αδυνάτισμα και η παχυσαρκία είναι μια κατάσταση που δεν λύνεται με τα γραμμάρια διαφοράς από το ένα τρόφιμο στο άλλο της ίδιας κατηγορίας. Έτσι η δίαιτα είναι ανοικτή στις διατροφικές επιλογές δηλαδή πέραν της πρότασης του προγράμματος, αυτός που την εφαρμόζει μπορεί να αντικαθιστά στην ίδια κατηγορία φαγητά χωρίς την μείωση απόδοσης της δίαιτας.

Είναι ιδανικό για σένα που θα το επιλέξεις γιατί είναι ανοιχτό στις διατροφικές επιλογές σου και δεν θα αισθανθείς πείνα αλλά το σημαντικότερο την έλλειψη του γλυκού.

Απόλαυσε τώρα τη σοκολατένια γεύση του chocolate diet και εξασφάλισε μόνιμη απώλεια βάρους και λίπους.

[su_spacer size=”30″]
[su_divider top=”no” divider_color=”#006387″ size=”1″]

chocolate diet BMI-1 | κάνει για εμένα ?

[su_spacer size=”10″]

Add to cart