Η σοκολατένια γεύση κάνει την δίαιτα σοκολάτας BMI-1 by DIET PLASMA ένα μοναδικό μηνιαίο πρόγραμμα δίαιτας για την μείωση του σωματικού σας βάρους αλλά και την απώλεια λίπους.

Απολαμβάνοντας καθημερινά τη σοκολάτα χάστε τα κιλά σας εύκολα, χωρίς παρακολούθηση σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, από την κυτταρίτιδα εώς και τη νοσογόνο παχυσαρκία.

Ξεκινήστε τώρα και δείτε μοναδικά και σταθερά αποτελέσματα στο σώμα σας.

[su_spacer size=”30″]

Η δίαιτα σοκολάτας “Chocolate Diet BMI 1” από την DIET PLASMA είναι ένα δραστικά μεταβολικό πρόγραμμα δίαιτας-διατροφής για την ρύθμιση του σωματικού βάρους και την μείωση λίπους.

Η μείωση βάρους και λίπους σήμερα μας αφορά όλους.
Είτε για λόγους αισθητικής είτε για λόγους υγείας.

Ο λόγος που μας αφορά όλους είναι, γιατί έχει αλλάξει ο τρόπος διαβίωσης, αλλά και γιατί τα διαθέσιμα τρόφιμα σε αυτόν τον τρόπο ζωής κατά την διάρκεια του εικοσιτετραώρου, είναι υψηλής θερμιδικής αξίας και με μεγάλα ποσοστά λίπους.
[su_spacer size=”10″]
Η δίαιτα σοκολάτας “Chocolate Diet BMI 1” είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα δίαιτας που έχει εφαρμοστεί σε χιλιάδες ανθρώπους με τεράστια επιτυχία.
Γεννήθηκε και τεκμηριώθηκε μέσα από ιατρικές μελέτες και παρατηρήσεις, και ολοκληρώθηκε, εκ των αποτελεσμάτων του.

Χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν την λύση του προβλήματος τους πριν φτάσει στην μορφή του “BMI-1”, δηλαδή το πρόγραμμα χωρίς παρακολούθηση.
Ένα πρόγραμμα χωρίς ταλαιπωρίες και περιττά έξοδα. Ένα πρόγραμμα χωρίς μύθους για την παχυσαρκία που δρα στην καρδιά της, που είναι η μείωση λίπους. [ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ]

Σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), ορίζει τις διαταραχές βάρους ως μάστιγα του αιώνα και την δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως.
Ως παχυσαρκία πλέον δεν ορίζει την αύξηση του βάρους αλλά κυρίως την αύξηση του λίπους του οργανισμού με τις επιπλοκές που προκαλεί. [more on…OBESITY]

Η δίαιτα σοκολάτας “Chocolate Diet BMI 1” είναι ένα πρόγραμμα που καλύπτει ολόκληρη την γκάμα της παχυσαρκίας από την κυτταρίτιδα ως την νοσογόνο παχυσαρκία.
Σχεδιάστηκε με την μεγαλύτερη απλοποίηση έτσι ώστε να καλύπτει την εύκολη κατανόηση και χρήση από τον καταναλωτή που θα το επιλέξει.

Σίγουρα μια δίαιτα δεν αδυνατίζει τους πάντες, εδώ όμως κρύβεται και η διαφορά. Η δίαιτα σοκολάτας “Chocolate Diet BMI 1″ ονομάστηκε έτσι γιατί έχουμε ένα κυκλικό πρόγραμμα για κάθε κατηγορία παχυσαρκίας.
Δεν θα μπορούσε κανένας να πιστέψει ότι μια δίαιτα που κάνει ένας άνθρωπος για λίγα κιλά μπορεί να είναι εφαρμόσιμη και από έναν παχύσαρκο.
Έτσι για κάθε κατηγορία BMI (δείκτη μάζας σώματος) υπάρχει ένα και μόνο πρόγραμμα.Η απλοποίηση ένος προγράμματος για κάθε κατηγορία bmi ωφείλεται στην κυκλικότητα του μηνιαίου προγράμματος που το κάνει αποδοτικό και επαναλαμβανόμενο με την ίδια δραστικότητα έως ότου αλλάξει κατηγορία παχυσαρκίας ή BMI.
[su_spacer size=”30″]
[su_divider top=”no” divider_color=”#006387″ size=”1″]

δίαιτα σοκολάτας BMI-1 | τί είναι ?

[su_spacer size=”10″]

Add to cart