ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ BMI-1
Δίαιτα Σοκολάτας BMI-1

Μια δίαιτα εύκολη και αποτελεσματική

Η δίαιτα σοκολάτας  BMI-1 της Diet Plasma, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για αδυνάτισμα.
Με τον όρο, ολοκληρωμένο, εννοείτε ότι έχει προγράμματα για ανθρώπους από λίγα κιλά μέχρι πολλά κιλά υπέρβαρο. Δηλαδή καλύπτει πλήρως όλες τις περιπτώσεις παχυσαρκίας.
Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό στην μείωση του λίπους και στην αλλαγή σύστασης σώματος. Αυτό είναι που το καθιστά ένα ιδανικό πρόγραμμα για την διαχείριση βάρους και λίπους έτσι ΄ώστε το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια.

Είναι ένα διατροφικό πλάνο με καθημερινή την απόλαυση της σοκολάτας, τον καρπό του κακαόδεντρου. Ιδιαίτερα κατάλληλο, για άτομα που δεν μπορούν να κάνουν δίαιτα λόγω έλλειψης γλυκού (sweet eaters). Καταπολεμά αυτό που πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν ως βουλιμία, από την έλλειψη γλυκού και την διαταραχή της ινσουλίνης.

Για κάθε κατηγορία παχυσαρκία ή αλλιώς κατηγορία δείκτη μάζας σώματος (BMI), έχει και το δικό του πρόγραμμα.
Ένα “1” μηνιαίο πρόγραμμα για κάθε κατηγορία BMI. Το κάθε μηνιαίο πρόγραμμα έχει τέσσερα “4” εβδομαδιαία προγράμματα, που οι δραστικότητα τους αλλάζει κάθε εβδομάδα, ώστε να είναι αποδοτικό στο σύνολο του, ως ολοκληρωμένος μήνας δίαιτας. Με αυτή την εσωτερική του δομή, καθίσταται ως κυκλικό πρόγραμμα δίαιτας. Ως κυκλικό πρόγραμμα, μπορεί να επαναλαμβάνεται στην ίδια κατηγορία παχυσαρκίας και να είναι αποδοτικό μέχρι να χάσουμε τα κιλά αυτής της κατηγορίας και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της επόμενης. Αυτό απλοποιεί την σκέψη στην διαδικασία της δίαιτας, σε αυτόν που την εφαρμόζει.

Είναι ένα εύκαμπτο και μοντέρνο πλάνο δίαιτας. Βασίζεται στον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης, στην καθαρότητα των τροφών, τους κανόνες σωστής διατροφικής συμπεριφοράς, εξασφαλίζοντας, τόσο την ποιότητα υγείας και ευεξίας όσο και του αποτελέσματος.

Είναι μια δίαιτα που την χαρακτηρίζει η ευκολία στην εφαρμογή, όπως για παράδειγμα, δεν έχει ιδιαίτερα μαγειρέματα και μπορεί κάποιος να την εφαρμόσει έστω κι αν δεν μαγειρεύει σπίτι του, αγοράζοντας πάντα απ’ έξω. Δεν έχει ζυγίσματα τροφών, δεν έχει ιδιαίτερα μαγειρέματα. Είναι ανοικτό προγραμμα δίαιτας που σημαίνει οτι για κάθε κατηγορία τροφών μπορείτε να αντικαταστήσετε το προτεινόμενο τρόφιμο με όποιο άλλο επιθυμείτε εσείς της επιλογής σας, από την ίδια κατηγορία.

Η δυναμική της δίαιτας σοκολάτας BMI-1 της Diet Plasma, είναι περίπου 6-8 κιλά τον μήνα απώλειας βάρους.

Σημείωση:
Η αποτελεσματικότητα αυτή είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και εξαρτάται από την δυναμική του μεταβολισμού μας αλλά και το αρχικό μας βάρος.