ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΑΣ
Δίαιτα Σοκολάτας BMI-1
ανάλυση δίαιτας

Δίαιτα σοκολάτας και αδυνάτισμα για πάντα

COCOA-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η μελέτη της δίαιτας σοκολάταςBMI-1 της Diet Plasma, δημιουργήθηκε  ένα πρόγραμμα αποτελεσματικό και ξεχωριστό για κάθε κατηγορία BMI, εύκολο στην χρήση που θα ανταποκρίνεται στους σύγχρονους τρόπους διαβίωσης.

Η δίαιτα είναι μεταβολικά δραστική (metabolic active) δηλαδή βασίζεται σε βίο δραστικά τρόφιμα και όχι στις θερμίδες και στο κόψε κόψε φαγητό. Ο καρπός Cocoa είναι ένα από τα ισχυρότερα βίο δραστικά τρόφιμα με πολλαπλές ευεργετικές δράσεις στην υγεία μας.

Στο Αδυνάτισμα

Στο αδυνάτισμα ιδιαίτερα δηλαδή στη διαχείριση βάρους δρα με πολλαπλούς μηχανισμούς πέρα από τα οφέλη που άμεσα έχουμε σε πολλές ασθένειες που συνοδεύουν την παχυσαρκία όπως ο διαβήτης, η υπέρταση, η αντίσταση στην  ινσουλίνη, το μεταβολικό σύνδρομο κ.α.

Αύξηση του μεταβολισμού

Ο καρπός Cocoa μέσω ουσιών όπως η θεοβρομίνη (Theobromine) και θεοφυλλίνη (Theophiline) αυξάνουν τον μεταβολισμό και την θερμογένεση με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση ενός αδρανή μεταβολισμού.

Έλεγχος Κέντρου Πείνας

Ο καρπός Cocoa έχει πρόδρομες ουσίες με ισχυρή βιολογική δράση, που αυξάνουν τόσο την Σεροτονίνη (Serotonin) οπού με τη σειρά της ελέγχει το κέντρο της πείνας όσο και την Ντοπαμίνη (Dopamine) που βελτιώνει την διάθεση αλλά και αυξάνει τον μεταβολισμό.

Αύξηση Οξυγόνωσης

Ο καρπός Cocoa μέσω ουσιών όπως η θεοβρομίνη (Theobromine) και θεοφυλλίνη (Theophiline) αυξάνουν αναπνευστική απόδοση και μέσω του Νιτρικού Οξειδίου (nitric oxide – NO) προκαλούν ισχυρή αγγειοδιαστολή. Βασικοί παράγοντες για τη καύση του λίπους που γίνεται σε αερόβια φάση.

Χαρακτηριστικά της δίαιτας

 • για άντρες και γυναίκες
  Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1, είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες άντρες όσο και για γυναίκες, όλων των ηλικιών.

 • για εργαζόμενους και μη εργαζόμενους
  Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1, μπορεί να εφαρμόζεται και από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα.

 • χωρίς ζύγισμα τροφών
  Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1, δεν έχει ζυγίσματα τροφών. Ο βασικός κανόνας είναι μια φυσιολογική μερίδα.

 • χωρίς ιδιαίτερα μαγειρέματα
  Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1, περιέχει απλά φαγητά που μπορούμε να βρούμε ακόμα και σε οπουδήποτε resaurant. Κατάλληλη και για ανθρώπους που μαγειρεύουν σπάνια σπίτι τους.

 • 6 γεύματα ημερησίως
  Η δίαιτα σοκολάτας BMI-1, έχει 6 γεύματα ημερησίως απλά και εύκολα που εκτός του βραδινού δεν χρειάζονται ούτε μαγείρεμα.

 • μεσημέρι το γεύμα της σοκολάτας
  Στην δίαιτα σοκολάτας BMI-1, το γεύμα της σοκολάτας μπαίνει πάντα το μεσημέρι για ιδιαίτερους μεταβολικούς λόγους. Ένα εύκολο γεύμα που μπορείτε να το κάνετε όπου κι αν βρίσκεστε.

COCOA-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ευεργετικές δράσεις του καρπού Cocoa στην υγεία.

ΔΡΑΣΕΙΣ-ΥΓΕΙΑΣ-COCOA
COCOA-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Κυκλικό πρόγραμμα δίαιτας

Η δίαιτα είναι κυκλική που σημαίνει ότι μπορεί να επαναλαμβάνεται (η δίαιτα του ίδιου ΒΜΙ) χωρίς πείνα μέχρι εξαντλήσεως της δυναμικής της στο συγκεκριμένο BMI. Με την αλλαγή του BMI κάνουμε το πρόγραμμα του νέου BMI μας.
Με την κυκλικότητα της αποφεύγουμε τα κολλήματα (PLATEAU) στην μείωση βάρους ενώ δίνουμε στο οργανισμό την δυνατότητα να προσαρμόζεται.

ΚΥΚΛΙΚΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
COCOA-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Από την κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία

Η δίαιτα της σοκολάτας BMI-1 της Diet Plasma, καλύπτει ολόκληρη την γκάμα των διαταραχών σωματικού βάρους και λίπους, από την απλή κυτταρίτιδα έως την απλή παχυσαρκία.

Κάθε κατηγορία BMI είναι και μια νέα “βιολογικά” μεταβολική κατάσταση. Η δίαιτα της σοκολάτας BMI-1 της Diet Plasma, ως θεραπεία για την διαχείριση βάρους, είναι διαφορετική για κάθε μεταβολικό επίπεδο BMI.

ΚΥΚΛΙΚΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ