Diet Plasma

Δίαιτα Σοκολάτας BMI-1

περιγραφή

BMI-1
Μηνιαίο πρόγραμμα
Δίαιτας Σοκολάτας

Το Chocolate Diet BMI-1 είναι μηνιαία προγράμματα (4 Εβδομάδων) αδυνατίσματος Δίαιτας Σοκολάτας.
Κάθε πρόγραμμα BMI-1 είναι αποσπάσματα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος Δίαιτα Σοκολάτας που δημιούργησε ο Dr Ιάκωβος Θεοδοσίου.

Το πρόγραμμα BMI-1 Chocolate Diet είναι ΕΝΑ πρόγραμμα για κάθε κατηγορία BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος).

Τα προγράμματα Δίαιτα Σοκολάτας ΒΜΙ-1 είναι κυκλικά. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε το ίδιο πρόγραμμα για την κατηγορία BMI που ανήκουμε μέχρι να αλλάξουμε κατηγορία BMI. Αυτό θα συμβεί με επαρκή απώλεια βάρους. Μόλις περάσουμε στην επόμενη (δηλαδή μικρότερη) BMI θα χρησιμοποιήσουμε κυκλικά τα προγράμματα της νέας κατηγορίας υπέρβαρου ή παχυσαρκίας

TΟ MANUAL ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

FREE – 30 daily sachets
PLASMA CACAO

Γεύμα Σοκολάτας

Στη Δίαιτα Σοκολάτας το μεσημεριανό γεύμα της ημέρας γίνεται με Γιαούρτι (προτιμώμενο είδος είναι το Ελληνικό Γιαούρτι) ή Γάλα προσθέτοντας ένα φακελάκι PLASMA CACAO.

 

  • Αυτό καθιστά δυνατή την εξοικονόμηση χρόνου μαγειρέματος.
  • Να χρησιμοποιούμε υγιεινά προϊόντα στη διατροφή μας.
  • Επίσης να έχουμε ένα γεύμα σοκολάτας που θα ικανοποιήσει την επιθυμία μας για γλυκό.
  • Μας δίνει ενέργεια και ισορροπία.

Η δίαιτα σοκολάτας  BMI-1 της Diet Plasma, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για αδυνάτισμα.
Με τον όρο, ολοκληρωμένο, εννοείτε ότι έχει προγράμματα για ανθρώπους από λίγα κιλά μέχρι πολλά κιλά υπέρβαρο. Δηλαδή καλύπτει πλήρως όλες τις περιπτώσεις παχυσαρκίας.
Είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό στην μείωση του λίπους και στην αλλαγή σύστασης σώματος. Αυτό είναι που το καθιστά ένα ιδανικό πρόγραμμα για την διαχείριση βάρους και λίπους έτσι ΄ώστε το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια.

Είναι ένα διατροφικό πλάνο με καθημερινή την απόλαυση της σοκολάτας, τον καρπό του κακαόδεντρου. Ιδιαίτερα κατάλληλο, για άτομα που δεν μπορούν να κάνουν δίαιτα λόγω έλλειψης γλυκού (sweet eaters). Καταπολεμά αυτό που πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν ως βουλιμία, από την έλλειψη γλυκού και την διαταραχή της ινσουλίνης.

Είναι ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος πού μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας, με μοναδικό οδηγό την ζυγαριά του σπιτιού σας!

Για κάθε κατηγορία παχυσαρκία ή αλλιώς κατηγορία δείκτη μάζας σώματος (BMI), έχει και το δικό του πρόγραμμα.
Ένα “1” μηνιαίο πρόγραμμα για κάθε κατηγορία BMI. Το κάθε μηνιαίο πρόγραμμα έχει τέσσερα “4” εβδομαδιαία προγράμματα, που οι δραστικότητα τους αλλάζει κάθε εβδομάδα, ώστε να είναι αποδοτικό στο σύνολο του, ως ολοκληρωμένος μήνας δίαιτας.

Με αυτή την εσωτερική του δομή, καθίσταται ως κυκλικό πρόγραμμα δίαιτας. Ως κυκλικό πρόγραμμα, μπορεί να επαναλαμβάνεται στην ίδια κατηγορία παχυσαρκίας και να είναι αποδοτικό μέχρι να χάσουμε τα κιλά αυτής της κατηγορίας και να ακολουθήσει το πρόγραμμα της επόμενης. Αυτό απλοποιεί την σκέψη στην διαδικασία της δίαιτας, σε αυτόν που την εφαρμόζει.

Είναι ένα εύκαμπτο και μοντέρνο πλάνο δίαιτας. Βασίζεται στον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης, στην καθαρότητα των τροφών, τους κανόνες σωστής διατροφικής συμπεριφοράς, εξασφαλίζοντας, τόσο την ποιότητα υγείας και ευεξίας όσο και του αποτελέσματος.

Είναι μια δίαιτα που την χαρακτηρίζει η ευκολία στην εφαρμογή, όπως για παράδειγμα, δεν έχει ιδιαίτερα μαγειρέματα και μπορεί κάποιος να την εφαρμόσει έστω κι αν δεν μαγειρεύει σπίτι του, αγοράζοντας πάντα απ’ έξω. Δεν έχει ζυγίσματα τροφών, δεν έχει ιδιαίτερα μαγειρέματα. Είναι ανοικτό πρόγραμμα δίαιτας που σημαίνει ότι για κάθε κατηγορία τροφών μπορείτε να αντικαταστήσετε το προτεινόμενο τρόφιμο με όποιο άλλο επιθυμείτε εσείς της επιλογής σας, από την ίδια κατηγορία.

Η δυναμική της δίαιτας σοκολάτας BMI-1 της Diet Plasma, είναι περίπου 6-8 κιλά τον μήνα απώλειας βάρους.

Σημείωση:
Η αποτελεσματικότητα αυτή είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και εξαρτάται από την δυναμική του μεταβολισμού μας αλλά και το αρχικό μας βάρος.

Πρόγραμμα Αδυνατίσματος
Δίαιτα Σοκολάτας – BMI 1

Καλύπτει όλες τις κατηγορίες ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ (BMI) ή δείκτη υπέρβαρου

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος BMI-1 της Δίαιτας Σοκολάτας είναι μηνιαία προγράμματα διατροφής ως αποσπάσματα του ολοκληρωμένου προγράμματος και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις κατηγορίες βάρους BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί από την κυτταρίτιδα μέχρι την βαριά παχυσαρκία.

Το πρόγραμμα αδυνατίσματος BMI-1 της Δίαιτας Σοκολάτας έχει ΕΝΑ μηνιαίο πρόγραμμα για κάθε κατηγορία παχυσαρκίας συμφώνα με τον δείκτη BMI.
Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα της ίδιας κατηγορίας BMI μέχρι το BMI μας να περάσει στην επόμενη χαμηλότερη κατηγορία. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα της νέας κατηγορίας BMI.

Δίαιτα Σοκολάτας, ένα κυκλικό μοντέλο δίαιτας

Η δίαιτα σοκολάτας έχει σχεδιαστεί για να έχει επαναλαμβανόμενη κυκλική αποτελεσματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που για κάθε κατηγορία ΒΜΙ υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα Δίαιτας Σοκολάτας.

Για να επιτευχθεί αυτό, υπάρχει μια συνεχής αύξηση και μείωση σε δύο κύριους διατροφικούς παράγοντες, τους υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες.
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει περισσότερους υδατάνθρακες και η τελευταία εβδομάδα του μήνα έχει περισσότερη πρωτεΐνη.

Αυτό κάνει τον οργανισμό μας να μην προσαρμόζεται σε μια σταθερή κατάσταση με τις τροφές και να έχουμε κολλήματα στο αδυνάτισμα.